Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://www.sarahiti.com/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Sara Hiti s.p., Groharjeva ulica 14, 1241 Kamnik, DŠ: 80588573 in je informativne narave.

Lastnica omenjenega podjetja je Sara Hiti.

Omejena odgovornost

Sara Hiti s.p.  ne odgovarja za uporabo spletnih strani https://www.sarahiti.com/ in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. 

Vsi zapisi v zvezi z naravnimi rešitvami in uporabo eteričnih olj, so plod izkušenj, uradnih napotkov podjetja Doterra in strokovne literature v zvezi z omenjeno tematiko. Nisem diagnostik in ne predpisujem zdravljenja, zato tudi ne odgovarjam za morebitne težave ali posledice, ki bi se lahko pojavile.

Sara Hiti lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.sarahiti.com/ za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Sara Hiti bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh https://www.sarahiti.com/, razpolagala v skladu z veljavno zakonodajo.

Ko vnesete na katerokoli našo spletno stran vaš e-mail naslov, se v celoti strinjate, da lahko podjetje Sara Hiti s.p. (v nadaljevanju upravljavec osebnih podatkov) uporabi vnešene podatke (kot npr. e-mail naslov, telefonsko številko itd.) za namene neposrednega trženja, statistično obdelavo, izdelavo raziskav, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij, raznih nagradnih akcij ter vabil na dogodke, komuniciranja, vsakodnevnega izvajanja marketinških raziskav, prilagajanja ponudbe, segmentiranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz ter za druge namene.

Če posameznik ne želi, da mu upravljavec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov info@sarahiti.com ali se odjavi direktno iz prejete elektronske pošte, poslane preko tretjih orodij za pošiljanje masovne e-pošte.

Bolj podrobne informacije o obdelovanju vaših informacij lahko najdete na spletni strani https://sarahiti/politika-zasebnosti/

Odjava od prijave na delavnico/terapijo

Zadnji rok za odjavo od katerekoli plačljive delavnice ali terapije je vsaj 24 ur pred izvedbo.

Odjava mora biti podana pisno na E-mail info@sarahiti.com

V primeru pravočasne pisne odjave, se vaše mesto in vstopnica prestavita na naslednji možni termin iste delavnice.

Možno je tudi, da se vsota kot dopropis prenese na kateri koli drugi dražji ali cenovno identični izdelek.

Pri odjavah po tem roku nobena nadaljnja kompenzacija ni mogoča, razen če gre za ekstremno situacijo (smrt v družini, huda bolezen itd…)

Piškotki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu. Več informacij o tem, kaj piškotki so, lahko najdete tukaj.

V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:

1. Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. To so na primer piškotki, ki skrbijo za seje prijavljenih uporabnikov (administratorji, moderatorji strani), to so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne. Na osnovi informacij v teh piškotkih se delovanje in prikaz spletne strani prilagaja vam.

2. Statistika obiska

Upravljalci spletnega mesta si želimo vedeti, kje se naši obiskovalci zadržujejo, katere od posameznih vsebin so najbolj obiskane in od kod sploh pridete na našo spletno stran. To je naša edina povratna informacija in večinoma edini stik z našimi obiskovalci. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov. Na podlagi piškotkov, ki jih naložimo na vaš računalnik, lahko vemo ali ste prišli k nam prvič, ali pa ste naš redni obiskovalec.

3. Ostali piškotki (3rd partiy cookies)

Ti piškotki skrbijo za pravilno nalaganje vtičnikov družabnih omrežij, kot so recimo Facebook, Twitter, Linked-in. V isto kategorijo spadajo tudi video vsebine naložene iz skupnosti Youtube in Vimeo. Piškotki družabnih omrežij kot so Facebook, Twitter, Google+ in podobni beležijo največ informacij o uporabnikih in tako potencialno najbolj ogrožajo vašo zasebnost.

Spletna stran (razen potrebnih) piškotkov ne uporablja. Nad morebitnimi piškotki, ki se naložijo ob kliku, upravljalci sarahiti.com nimamo vpliva.