Hej,

naj se ti na kratko predstavim.

Moje ime je Sara. 

Če bi se morala opisati z eno besedno zvezo, bi ta bila: »večna raziskovalka«, saj me je že kot majhno punčko zanimalo VSE.

Nikoli se nisem dobro znašla znotraj nekih ustaljenih okvirjev in sem svoje mesto raje iskala zunaj le teh.

Že kot najstnico, me je zelo privlačila psihologija in verjetno sem že od nekdaj vedela, da želim svetovati in pomagati ljudem. To željo sem sicer kasneje izpolnila in danes jo živim, ampak na popolnoma drugačnem področju. In v nadaljevanju ti bom zaupala, kaj me je pripeljalo do tega, kar danes delam – to je, da ljudem omogočam, da zaživijo kvalitetnejše življenje.

Sedaj pa se vrniva nazaj. Za približno 10 let.

Takrat se mi je zgodilo, da kot 22 letna punca, skoraj nisem mogla iz postelje. Pa ne zato, ker bi bila lena, ampak zato, ker se mi je zdelo, da me bo od utrujenosti pobralo. Bolela me je prav vsaka mišica v telesu.

Po pregledu pri zdravniku, sem dobila diagnozo: »zdrava kot riba«. 

»Super,« sem si mislila, »če tako izgleda življenje nekoga, ki je zdrav, le kaj me čaka na stara leta.«

Če ste bili pozorni na tisto besedno zvezo, ki me najbolje opisuje, je verjetno hitro jasno, da se z diagnozo nisem sprijaznila, ampak sem začela z raziskovanjem.

Takrat sem se prvič srečala z bioresonanco, na kateri sem dobila tudi bolj točne informacije o tem, kaj se dogaja z mojim telesom. In prav nič mi ni bilo v tolažbo, to, da so me do te točke pripeljale MOJE slabe odločitve. Nezdrava prehrana, nič gibanja, premalo spanca, preveč kave, faks, študentsko delo in dopolnilna popoldanska dejavnost in še bi lahko naštevala. 

Moje telo je zaradi vseh slabih navad začelo delati proti meni. Imela sem razraščeno kandido, razvila sem intoleranco praktično na vso hrano, ki sem jo zaužila, telo je bilo nasičeno s težkimi kovinami, itd.

Po bioresonančni terapiji in strogi 6 mesečni dieti, sem se zopet sestavila nazaj. In moje počutje je bilo končno spet bolj podobno normalni 22 letnici.

Ampak ta izkušnja me je pripeljala na neko novo pot.

Vedno več pozornosti sem začela posvečati raznim naravnim rešitvam in kako si lahko človek sam pomaga pri izboljšanju njegovega počutja in zdravja. Želja po čim bolj naravnem reševanju težav se je še povečala, ko se mi je rodila hčerka Ela.

In pri njenem 1 letu sem naletela na eterična olja. 
Kljub temu, da je bila prav Ela povod za to, da si naročim eterična olja, sem kmalu ugotovila, da jih jaz verjetno potrebujem še bolj. Takrat sem se namreč soočala s hudo nespečnostjo, zaradi katere sem imela vedno več težav. Predvsem pa sem bila popolnoma izgorela.  In samo vprašanje časa je bilo, kdaj bi se mi to začelo poznati na mojem zdravju.

Takrat sem odkrila mešanico Balance, za katero še danes trdim, da mi je rešila življenje. Ko mi ni pomagalo popolnoma nič, sem si uspela z omenjeno mešanico urediti moje spanje, se končno odpočiti in tudi dneve preživeti brez večjega stresa. Od takrat naprej, pri nas doma vse težave, tako fizične kot psihične, rešujemo z eteričnimi olji in nekaterimi drugimi naravnimi rešitvami.

Velik doprinos pa so nam tudi orodja Acces Bars, o katerih si lahko več preberete na POVEZAVI.

Moje izkušnje in pridobljeno znanje želim deliti z vami, zato vabljeni k branju:

  • mojih Blog zapisov (POVEZAVA) ali
  • na kakšnega od mojih prihajajočih dogodkov (POVEZAVA).